Värmepumpar Flen - värmepumpslösningar

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med värmepumpar av alla slag. Efter oss har vi lämnat nöjda kunder som numera har ett värmesystem installerat eller servat. Vi vet allt om värmepumpar, så vare sig du ringer i egenskap av villaägare eller ägare av företagslokal, har vi alltid en lösning för dig!


Kontakta oss så tar vi fram offerter samt sköter allt från den dokumentation som behövs för upprättandet inför installation till kontakt med myndigheter inför arbetet. Vi prioriterar att hålla god service och att hålla nära kontakt med våra kunder, genom att finnas med under hela arbetsförloppet. Vare sig du vill få en värmepump installerad eller få en service/reparation utförd på ditt befintliga värmepumpssystem, är vi redo att dyka in i arbetet. Det är svårt som oinsatt att bedöma vad som ska göras och därför är du välkommen att kontakta oss vid minsta fråga eller fundering.

Om värmepumpen

Värmepumpen blir ett allt vanligare värmesystem eftersom allt fler lär sig om dess fördelar. Den är ekonomisk i drift och billigare än andra värmesystem som finns ute på marknaden.


Vad är det för faktorer som gör värmepumpen så fördelaktig ur ett ekonomiskt perspektiv? Systemet omvandlar energin som lagras naturligt i luft, mark, vatten och berggrund. På så sätt utvinns massor av gratis energi som därefter omvandlas till värme, vilket både är ekonomiskt och miljövänligt.