VVS-Tjänster

Vi tar på oss alla typer av uppdrag vad gäller VVS. Vare sig det handlar om ett mindre läckage i en lägenhet eller en större renovering av badrum, finns vi där för att göra jobbet. Vi arbetar med både privatpersoner och fastighetsägare. Alla våra kunder är viktiga för oss och du kommer alltid få hög prioritet och service.

Vad står VVS för?

VVS är en förkortning som inkluderar ett flertal områden som VVS-montörer arbetar inom. VVS står för värme, ventilation och sanitet. Titeln rörmokare associeras ofta främst med sanitet. Det är förståeligt då den delen handlar just om rör och givetvis är det så att VVS-företag arbetar med rördragning, men i många fall är det andra typer av tjänster som dominerar ett VVS-företags uppdrag.

Värme

Ett vanligt förekommande exempel inom värme är installation av värmesystem. Inom detta ingår arbete med radiatorer och olika slags värmepumpar. Ett effektivt sätt att sänka sina uppvärmningskostnader är att välja berg- eller luftvärme.

Ventilation

Ventilation handlar om att ersätta luft i inomhusutrymmen för att kontrollera temperaturen, men även för att cirkulera luften och på så sätt hålla miljön och omgivningen fri från fukt, odörer, rök, luftburna bakterier och koldioxid. Ventilationen är en av de viktigaste faktorerna för att bibehålla en god luftkvalitet i byggnader. Det finns två metoder för att ventilera en anläggning: mekanisk ventilation och naturlig ventilation.

Kontakta oss